Spanyol Nagydíj

A padlóról állt fel Leclerc a spanyol időmérőn 2022 Forma-1 Spanyol Nagydíj időmérő edzés. A spanyol nagydíj volt a 2021-es Formula1 világbajnokság negyedik futama amelyet 2021.


Orult Brit Nagydij Papirforma Eredmeny

1 hour agoA világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamot ő kezdheti.

. A következő évtől azonban többé-kevésbé állandó helyszínt biztosított a Formula-1-es Spanyol Nagydíj számára a jaramai pálya. 3 hours agoF1 H. Szombaton 13 órától indul az FP3 az időmérő edzés pedig 16.

1968-tól 1975-ig Spanyolország nagydíját a Circuito Permanente del Jaramán. Három csapatos nyílt sisakos küzdelmet hozott a pole-pozícióért a Forma-1-es. Jól ismert helyszínen folytatódik a 2022-es Forma-1-es szezon.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. 2022 R06 Spanyol Nagydíj - Barcelona 1. 2 hours agoA Spanyol Nagydíj időmérője élőben.

1 hour agoA világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamot ő kezdheti. A Ferrari és a Red Bull illetve Charles Leclerc és Max Verstappen pályázik a legnagyobb eséllyel a pole pozícióra a Spanyol Nagydíj. Az 1970-es egy tüzes balesetről is.

4 hours agoA Spanyol Nagydíj szombati napja - galéria. A Ferrari és a Red Bull illetve Charles Leclerc és Max Verstappen pályázik a legnagyobb eséllyel a pole pozícióra a Spanyol Nagydíj. Az időmérő előtt már csak egy órája.

Formula1-es versenyzőként először 1951-ben majd 1954-ben került rá sor a Circuit de Pedralbesen Barcelonában. A Spanyol Nagydíj helyszínét Barcelonát minden pilóta úgy ismeri mint a tenyerét az előszezoni teszteknek is. A fejlesztések kapták a legnagyobb figyelmet a Spanyol Nagydíj első szabadedzésen a tradíciónak megfelelően a csapatok többsége jelentős újításokat vetett be.

1 day agoA Spanyol Nagydíj első szabadedzése élőben. Rajtkocka lesz az övé a rajtnál. A monacói 117 ezreddel előzte meg a második Russellt míg a harmadik Hamilton 2 tizedet kapott a 2.

Versenyzők és csapatok helyezései. A Spanyol Nagydíjra szinte minden csapat jelentős fejlesztésekkel készült így az első szabadedzésen valamelyest. 350-es szorzót vadásznánk le a Miami Nagydíjon.

Az első gyors körét ugyan elhibázta másodikra viszont nem hagyott esélyt ellenfeleinek Charles Leclerc volt a leggyorsabb a Spanyol Nagydíj időmérőjén. A világbajnoki pontversenyt vezető Charles Leclerc a Ferrari monacói pilótája nyerte a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati időmérő edzését így a vasárnapi futamot ő kezdheti majd meg az. Ez lehet a nap tippje a Miami időmérőn.

Akárcsak a pénteki első kettőn a Forma-1-es Spanyol Nagydíj szombati harmadik szabadedzésén is a világbajnoki. 1 hour agoA német Mick Schumacher F1-es pályafutása során először került a legjobb tízbe a kvalifikáción s a 10. A spanyol nagydíjat még a Grand Prix-versenyzés korszakában 1913-ban rendezték meg először Guadarrama környékén.

A Spanyol Nagydíj hétvégéje pénteken 14 órakor indul az első szabadedzéssel 17 órakor pedig a második szabadedzés jön. Max Verstappen és Sergio Pérez Forrás. Ezt néztük ki a Spanyol Nagydíj időmérőjére.

4 hours agoSpanyol Nagydíj - Leclercé a harmadik szabadedzés is. Között rendeztek meg a spanyolországi Circuit de Catalunya. Az első szabadedzéshez hasonló körülmények között 30 Celsius-fokos levegő- és 45 fokos aszfalthőmérséklet mellett kezdődött a 2022-es Forma-1.

5 hours agoA Spanyol Nagydíj harmadik edzése élőben. A 66 körös Spanyol Nagydíj vasárnap 15. Getty Images2022 Getty ImagesMark Thompson.

Ez az Spanyol Nagydíj 2021 oldala a AutóversenyForma 1 szekcióban. Szabadedzés Spanyol Nagydíj Formula1 F1. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák.

3 hours agoA Spanyol Nagydíj időmérője élőben.


Top Ten Pictures From The 2015 Monaco Grand Prix F1 Fanatic Monaco Grand Prix Grand Prix Mario Andretti


Monacoi Nagydij Vasarnap F1vilag Hu Romain Grosjean Ferrari Williams F1


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Mclaren 960 639 Mclaren Racing Open Wheel Racing


Pin Su Sebastian Vettel


Palik Kimi Raikkonen Elkepeszto Kore F1 Brit Nagydij Silverstone 2003 Youtube Trulli F1 Motor Silverstone


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Modern And Creative Bathtub Designs Indoor Water Features Bathtub Design Concrete Bathtub


Versappen Nagyon Kiakadt A Red Bullra De Nem Kiveteleztek Ricciardoval Red Bull Racing Seizoenen


Austria Austrian Ausztria Osztrak 2016 F1 Forma1 Formula1 Car Race Nagydij Formula 1 Toy Car Racing


Kimi Raikkonen House S In Switzerland And Finland Youtube House House Styles Switzerland


Monacoi Nagydij Vasarnap F1vilag Hu Romain Grosjean Ferrari Williams F1


Pin On C H A R L E S L E C L E R C


Pin Su Forma 1 2016


6 Most Worst Accidents In Pakistan Accidents In Pakistan Worst Road Accidents Compilation Youtube Car Crash Accident New Funny Videos


Pin On Forma 1 2016


Stoffel Vandoorne Mclaren Mcl32 Hits The Wall Mclaren Motorsport Hit


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel